Archieven: Service

Phander stammen

Phander stammen: deze worden door ons gekweekt voor eigen gebruik en voor de handel (hoofdzakelijk export). Wij verzorgen het opknippen van de stammen en het snoeien van de wortels zodat ze gemakkelijk te planten of op te potten zijn. De planten worden netjes gebundeld zodat de stammen mooi recht blijven.

Read More

Ligustrum Ovalifolium

Ligustrum Ovalifolium: wij kweken de gewone haag-ligustrum, als 2-jarige plant. Deze wordt dan geleverd vanaf 3 takken. De planten worden gebonden in bossen van 10 stuks en hebben de maat 100/120. Ook kunnen wij deze planten leveren in een winkelverpakking om het uitdrogen tegen te gaan. De planten worden dan per 10 stuks in een plastic zak verpakt zodat de…

Read More

Vollegronds struik- en stamrozen

Vollegronds struik- en stamrozen: deze worden veelal gekweekt op oculeeradvies voor de handel in binnen- en buitenland. Deze AA-kwaliteit planten worden per tien gebundeld met een label en verzonden naar de klanten in binnen- en buitenland.   

Read More

Potrozen

Potrozen: deze worden in 3 liter rozenpot gezet. Wij beschikken over een kas zodat wij vroeg in het seizoen al mooi uitgelopen rozen kunnen leveren. Dit gebeurt meestal op gemengde CC-karren in een mix van kleuren en soorten van miniatuur, polyantha en edelrozen. De potten worden voorzien van een foto-etiket en evt. barcode en prijssticker, wat de klant wenst.

Read More

Klimrozen

Klimrozen: deze worden door ons veelal opgepot en voorzien van een bamboe rek. Bij aflevering wordt hieraan nog een grote kleurenfoto bevestigd. De klimrozen worden meestal als mix CC-karren geleverd (4 kleuren mix). Dit wordt door ons ook actiematig geleverd in grote partijen (indien voortijdig gereserveerd)  

Read More